balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Bradu brije lopatom!

 

Bradu brije lopatom!

Dok se vi brijete penom za osetljivu kožu i novim žiletom, mackate kremom i stavljate afteršejv, ovaj Rus se brije lopatom! Aleks Karpenko (35) iz Nižnjeg Novograda kaže da je shvatio da previše novca troši na kozmetiku i žilete, i odlučio da se oproba u "alternativnim" metodama.

Bradu brije lopatom!"Brijači su skup i nepotreban luksuz! Moj deda, veteran Drugog svetskog rata, pričao mi je kako su se u rovovima brijali bilo kojom alatkom do koje bi mogli da dođu", ponosno priča Karpenko.

Od dede je naučio da se brije najpre nožem, zatim sekirom, a sada je prešao na naoštrenu lopatu i kaže da ga odlično služi.

"Uvežbao sam tehniku i zaista ne osećam nikakvu razliku u rezultatima, žilet nije u prednosti. Mada moram priznati da je moja žena vrisnula prvi put kada me je videla sa sekirom ispred ogledala", rekao je on.

(MONDO)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.