balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Štrajk glađu zbog zabrane prostitutki

 

Štrajk glađu zbog zabrane prostitutki

Zatvorenici nekoliko zatvora u Kirgistanu započeli su štrajk glađu u znak protesta protiv nove mere kojom im je zabranjeno da primaju posete prostitutki.

Štrajk glađu zbog zabrane prostitutkiZatvorenici nekoliko zatvora u Kirgistanu započeli su štrajk glađu u znak protesta protiv nove mere kojom im je zabranjeno da primaju posete prostitutki, saopštili su danas kirgistanski zvaničnici, prenosi AFP.

"Zatvorenici sedam zatvora odbili su da uzmu hranu", kazao je Džoldošbek Buzurmankulov, portparol agencije zadužene za zatvorske ustanove u zemlji, navodeći da je protest započet zbog novih restrikcija koje se tiču poseta zatvorenicima.

"Zatvorenici su dosad imali pravo na posete članova porodice i drugih osoba. Termin 'druge osobe' koristili su uglavnom kako bi se u zatvoru viđali sa prostitutkama", objasnio je on.

Ubuduće, zatvorenici će imati pravo samo na posete rodbine od koje će se prilikom ulaska zahtevati da pokaže neki lični dokument kao dokaz o srodstvu.

(Večernje Novosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.