balkanex logo
Baner

BALKANEX.INFO - ARHIVA

2012

JAN FEB MART APR MAJ JUN
JUL AVG SEP OKT NOV DEC


ARHIVA 2011 VESTI

ARHIVA 2011 ZANIMLJIVOSTI

 

Šenon svakog dana pije BENZIN

 

Šenon svakog dana pije BENZIN

Šenon svakodnevno popije oko 12 kašičica goriva, a u toku prošle godine u sebe je unela čak 19 litara.

devojka pije benzinNJUJORK - Navučena.
Šenon je devojka koja boluje od čudne zavisnosti - svakodnevno pije benzin. Ona dnevno popije oko 12 kašičica benzina, a prošle godine je u sebe unela čak 19 litara goriva. Iako zna da njena navika može da je ubije, Šenon kaže da voli benzin i da se zasad oseća dobro.

U emisiji „Moje čudne zavisnosti“ na kanalu TLC Šenon je svima pokazala kako izgleda njena navika. Ona podiže crvenu kantu s benzinom, otpije malo i kaže:

- Prvo me malo golica, a onda grlo počne da me peče. Iako me boli, dobro se osećam - kaže Šenon.

Ona dodaje da joj je najdraže da oliže čep ili grlo plastičnog kanistera.
Njena majka rekla je da nije mogla da veruje da njena ćerka pije tečno gorivo dok nije osetila da joj dah miriše na benzin.

Bez obzira na upozorenja lekara kao ispijanje benzina može da prouzrokuje opekotine, povraćanje, dijareju, a ako se konzumira veća količina, ishod može da bude i smrt, Šenon kaže da se oseća dobro. Ona pazi da se ne polije jer, ako se približi vatri ili upaljaču, s benzinom na odeći može da se zapali.

Bizarni rijalitiTelevizija TLC poznata je po neobičnom rijaliti programu. Emisija „Moje čudne zavisnosti“ prikazuje najneobičnije slučajeve, među kojima su žena koja svuda sa sobom nosi glavu lutke, devojka koja jede pepeo, zatim žena koja svakih 15 minuta mora da ušmrkava tečnost za čišćenje kuće, kao i momak koji vodi ljubav sa svojim automobilom.

(Kurir)


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.